Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2022 р., 13:50
  Продовжується набір громадян України на військову службу у військовому резерві за контрактом до лав Вишгородського батальйону територіальної оборони. Кожен бажаючий укласти контракт може звернутися до одного з центрів рекрутингу Вишгородського району за такими адресами: - м. Вишгород, вул. Кургузова 5 Контактний номер телефону: 093-811-43-06; -смт. Іванків, вул. Зоряна 11В Контактний номер телефону: 097-121-87-65; -м. Славутич, вул. Героїв Дніпра 2 Контактний номер телефону: 096-008-44-10.
17 Лютого, 2022 р., 13:52
Пірнівська сільська рада поставила перед собою масштабну мету - стати екоцентром регіону.
09 Лютого, 2022 р., 15:07
  Вакцинація - єдиний надійний спосіб запобігти поліомієліту. Шістьох доз вакцини достатньо, щоби сформувався імунітет до поліомієліту до кінця життя.   Згідно з Календарем профілактичних щеплень, оптимальний час для введення вакцин: • 1 щеплення - 2-й місяць життя дитини (інактивована поліомієлітна вакцина (ІПВ)); • 2 щеплення - 4-й місяць (інактивована поліомієлітна вакцина (ІПВ)); • 3 щеплення - 6-й місяць (оральна поліомієлітна вакцина (ОПВ)); • 4 щеплення - 18-й місяць (оральна поліомієлітна вакцина (ОПВ)); • 5 щеплення - 6 років (оральна поліомієлітна вакцина (ОПВ)); • 6 щеплення - 14 років (оральна поліомієлітна вакцина (ОПВ)).   В Україні є достатньо якісних і ефективних вакцин, закуплених за кошти державного бюджету. Усі вакцини за Календарем є абсолютно безоплатними для дітей. Навіть якщо дитина пропустила щеплення за Календарем, вона може надолужити його безоплатно. Дуже важливо забезпечити вакцинацію дітей з хронічними захворюваннями, оскільки вони більш вразливі до інфекцій.   Справжні протипоказання до щеплення ОПВ — це надзвичайно рідкісне явище. Їх може визначити ваш лікар. Протипоказання на строк більший за два тижні може визначити тільки імунологічна комісія. Вакцинувати свою дитину згідно календаря щеплень, ви можете у КНП ЦПСМД Вишгородської міської ради, попередньо звернувшись до свого сімейного лікаря.
09 Лютого, 2022 р., 14:57
Заходи попереджувального характеру:  - здійснити комплексне обстеження стану надійності охорони об’єкта, посилити пропускний режим по допуску на об’єкт автотранспорту, персоналу і відвідувачів, проводити ретельну перевірку ввезеного на об’єкт майна і внесеної ручної поклажі.
09 Лютого, 2022 р., 14:52
ТЕРОРИЗМ – суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства шляхом захоплення заручників,  підпалів, убивств, тортур, залякування населення та органів влади або вчинення інших посягань на життя чи здоров'я ні в чому не винних людей або погрози вчинення злочинних дій з метою досягнення злочинних цілей.
09 Лютого, 2022 р., 14:47
Що таке «екстрена валіза»?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь