Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2021 р., 14:12
Першого вересня, у День знань, заклади загальної середньої освіти Пірнівської громади радо зустріли в своїх стінах маленьких першокласників. Шкільну родину громади поповнило 66 розумних, допитливих, веселих, гомінких школярів.   Щиро бажаємо першокласникам і всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, гарних вражень та відмінних успіхів у новому 2021-2022 навчальному році.   Цьогоріч День знань був особливим, оскільки в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна» голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін ініціював із 1 вересня у школах Київщини акцію «Зростаємо разом». Її мета полягає в тому, щоб кожен першокласник регіону посадив своє перше дерево, яке ростиме і розвиватиметься разом з ним. До цієї акції долучилися і наші першокласники.   Акція «Зростаємо разом» триватиме впродовж вересня. До неї запрошуємо долучитись також випускників закладів освіти, усіх школярів та педагогів. Ласкаво просимо до школи!  
02 Вересня, 2021 р., 14:09
29 серпня наша громада відзначала Церковний Храм Успіння Святої Богородиці, а також День сіл Сувид та Боденьки.   Святкування дня Сувида та Боденьок розпочалося із молебна, який провів високій гість - митрополит Олександр (Драбинко). Після молебна відбулася висадка дерев. Отець Олександр особисто висадив перше дерево, чим і розпочав створення скверу в центрі Сувида. До висадки дерев долучились: голова громади Сергій Книжников, староста Сергій Михайленко, обласний депутат Андрій Пещерін, Люба Лисенко, Галина Березинець, Микола Горовий, Микола Артеменко, Рамаз Манія, заступник голови Вишгородської районної ради Ігор Мадяр, Олександр Тишковець, депутати Вишгородської районної ради: Олександр Дзюба, Ірина Литовченко, Святослав Морозов, Олександр Ростовцев, Руслан та Людмила Сатарови, Микола Шинкаренко, Віталій Савченко, Іраклій Манія, Оксана Лапун, Тетяна Помаз, Юрій Урлюк, Матвійчук Тетяна, Дерпак Віталій, Олена Охай, Олег Несин, Ігор Славін, , багато жителів сіл Боденьки, Сувид та усієї Пірнівської громади.   Під час урочистої частини заходу Пірнівській сільській голова Сергій Книжников привітав жителів сіл Сувид та Боденьки з храмовим святом, наголосивши, що Пірнівська громада - це велика родина. Сергій Олександрович побажав усім міцного здоров'я, родинного затишку та благополуччя. Народний - аматорський хор "Деснянські зорі" своїм співом створили чудову атмосферу свята. Глядачі довго не відпускали виконавців та щиро раділи їхньому виступу. Після святкового концерту всі охочих пригощали смачною юшкою та пловом. Дітлахи також мали можливість розважитися. Батути, гірки, конкурси та багато іншого чекало на малечу. До організації свята долучилося чимало людей: працівники Пірнівської сільської ради, обласний депутат Андрій Пещерін, староста сіл Сувида та Боденьок Сергій Михайленко, Люба Лисенко та багато інших, кому не байдужа доля рідного краю.   Свято вийшло душевним, панувала чудова радісна атмосфера. Від святкування залишився приємний добрий присмак та гарні спогади!
01 Вересня, 2021 р., 15:21
  Із 30 на 31 серпня на території Пірнівської громади вирували буревій та гроза. Внаслідок негоди було повалено сотні дерев та електроопор, що призвело до знеструмлення майже всіх населених пунктів громади. Проїжджі частини завалило зламаними деревами. Проломлено дахи низки житлових будинків, а також споруди Пірнівської амбулаторії сімейної медицини. Заподіяно багато іншої шкоди.   Доводимо до вашого відома, що силами працівників Пірнівської сільської ради, місцевих лісгоспів, рятувальників, обленерго, небайдужих мешканців громади, підприємців, депутатів Пірнівської сільської ради було невідкладно розпочато роботи з ліквідації наслідків негоди. Зокрема, спільними зусиллями за надзвичайно короткий термін в будинках Пірнівської громади уже з’явилося світло!   Це ще раз підтверджує, що разом ми - величезна сила!   Наразі роботи з усунення наслідків стихії тривають. Просимо вас поставитися до цієї ситуації з розумінням.
31 Серпня, 2021 р., 21:37
Пірнівською сільською радою відповідно до Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2021 рік, затверджена рішенням сільської ради від 24 грудня 2020 року № 31-03-VІІІ. Мета Програми - організація повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей, зміцнення здоров’я дитячого населення Пірнівської сільської ради шляхом удосконалення системи оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення державних гарантій щодо доступності та якості оздоровчих та відпочинкових послуг. Програмою охоплено оздоровленням 100 дітей які потребують соціальної уваги та підтримки, з них:
11 Серпня, 2021 р., 18:12
Кожен населений пункт Пірнівської громади має свою історію, видатних та працьовитих мешканців, а у мешканців Лебедівки гарною традицією стало збиратись в першу суботу серпня для святкування Дня села. Цього року, святкування Дня села Лебедівка вібувалось 7 серпня, а після такої довгої перерви в зв’язку з карантинними обмеженнями, настій був особливо радісний.
26 Липня, 2021 р., 18:09
У святкуванні з нагоди Дня Хрещення Русі-України, взяли участь усі райони Київської області, презентувавши свої творчі колективи, роботи майстрів, досягнення підприємств. Представники кожного із семи районів області, облаштували унікальні локації. Вишгородщина гідно представила свої територіальні громади організувавши яскраві фото зони, примірку українських вишитих костюмів, яскравих прикрас, вінків, стрільбу із лука, виступи колективів. 
23 Липня, 2021 р., 11:23
У зв’язку з останніми реформами в системі організації роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, виникла термінова потреба покращити доступність послуг центрів зайнятості для жителів новостворених територіальних громад. Вишгородська районна філія Київського обласного центру зайнятості активно співпрацює з територіальними громадами: керівництво та фахівці філій систематично виїжджають  громади з метою презентації послуг служби зайнятості та надання консультацій місцевому населенню. 
28 Червня, 2021 р., 15:10
26 червня, на території стадіону в селі Пірново, відбувся спортивно-культурний фестиваль з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді.
22 Червня, 2021 р., 16:43
19 червня Пірнівська громада вітала з професійним святом працівників медичної сфери.
16 Червня, 2021 р., 15:21
14 червня відбулось чергове засідання дев’ятої сесії Пірнівської сільської ради восьмого скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь