Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Жовтня, 2021 р., 20:57
Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника Лебедівської гімназії Пірнівської сільської ради.
05 Жовтня, 2021 р., 15:45
Другого жовтня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка з нагоди Дня працівників освіти відбулася обласна церемонія нагородження кращих педагогів Київщини «Сузір’я педагогічних талантів».
03 Жовтня, 2021 р., 10:14
Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.
03 Жовтня, 2021 р., 10:08
1 жовтня – потрійне свято в ОЗНЗ Жукинська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Так співпало, що напередодні Дня вчителя в закладі освіти відбулось відкриття кабінету Жукинського шкільного лісництва та розпочато велику акцію Президента України "Зелена країна".
28 Вересня, 2021 р., 13:04
У Пірнівській громаді зростає кількість спортивних об’єктів. Зокрема, у селах Пірнове та Жукин відкрили активні парки. Це сучасна модель майданчиків для занять спортом. Вони встановлені для реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським у межах програми «Здорова країна», спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Мета проекту – зробити спорт доступним для всіх та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.
27 Вересня, 2021 р., 20:33
Навіть похмуре небо цієї суботи не змогло перешкодити чудовому настрою і приємній атмосфері, що панувала у Новосілках. Адже тут відзначали День села!  Не ювілей, але дата солідна – Новосілкам виповнилось 556 років!
25 Вересня, 2021 р., 00:54
24 вересня відбулося відкриття поліцейської станції Пірнівської територіальної громади. На захід завітали заступник  начальника ГУ НП в Київській області,  полковник поліції Павло Панфьоров та начальник Вишгородського РУП ГУ НП в Київській області Роман Бежук.
24 Вересня, 2021 р., 13:30
Бюджетні кошти, які спрямовуються на державну підтримку розвитку тваринництва, в тому числі спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї, передбачені Постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018р. №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції».
23 Вересня, 2021 р., 12:12
На сьогодні насильство є однією з гострих соціальних проблем. Його жертвами водночас можуть ставати як жінки, так і чоловіки, проте, за міжнародною статистикою, переважна частина насильницьких дій спрямовується на жінок та дітей. Насильство не обмежується фізичною, сексуальною та психологічною шкодою. До нього також відносять залякування, страждання, примус і позбавлення свободи. Насильницькі дії можуть спрямовуватися на одну людину або усіх членів родини, проте є випадки, коли насильство здійснюється проти окремих соціальних груп чи у суспільстві загалом. В Україні значну проблему становить домашнє насильство, до якого, згідно з українським законодавством, належить фізичне, сексуальне, психологічне та економічне насильство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь