Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2021 р., 15:47
21 вересня 2021 року о 14 годині відбудеться  чергове засідання тринадцятої сесії восьмого скликання Пірнівської сільської ради  за адресою:  село Вища Дубечня, вулиця Соборна, 18-б (приміщення сільського клубу).
15 Вересня, 2021 р., 13:15
Серед 35 поліцейських офіцерів громад Київщини, які 14 вересня отримали службові автомобілі «Renault Duster» для успішного виконання службових обов’язків – і поліцейський офіцер Пірнівської громади Олександр  Марценюк.
14 Вересня, 2021 р., 14:26
Минулої неділі у Нижчій Дубечні під час святкуванням храмового свята села, відбулися цікаві родинні змагання «Спортивна родина - гордість громади» приурочені до Дня фізичної культури і спорту.
13 Вересня, 2021 р., 16:01
Село Нижча Дубечня має давню історію. Перша згадка про нього відноситься до  1552  року, коли тут налічувалося 7 дворів, а жителі платили данину Києво-Печерській лаврі. У нашій місцевості було багато дубових насаджень, що й дало назву селу.  "Нижча" походить від знаходження течії, яка проходить нижче Десни. Нині Нижча Дубечня входить до складу Пірнівської громади.
11 Вересня, 2021 р., 07:33
Традиційно у другу суботу вересня відзначаємо День фізичної культури і спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів,тренерів. Адже заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати волю, цілеспрямованість, наполегливість, почуття згуртованості. У Пірнівській громаді зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції. Це – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості. Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, секції, на фізкультурні майданчики якнайбільше дітей і дорослих. А підтримка фізкультурно-спортивного руху,– одне з  пріоритетних завдань Пірнівської сільської ради. Прийміть щирі вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Бажаю всім спортсменам, тренерам, вболівальникам спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. Нехай для кожного з вас фізкультура і спорт стануть союзниками, додадуть радості й  енергії, надихають на нові перемоги!
10 Вересня, 2021 р., 12:50
Увага! Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин.
10 Вересня, 2021 р., 12:19
Період життя людини, у якому формується її світогляд, закладаються загальнолюдські цінності та основи громадського буття – це дитинство. У цей час багато залежить від середовища, у якому зростає особистість. Головним традиційним  інститутом виховання є рідна сім’я. Та нерідко жорстокі реалії життя позбавляють дітей домашнього затишку та батьківської уваги.
08 Вересня, 2021 р., 11:00
Пірнівська громада працює над створенням Стратегії розвитку громади до 2027р. Робоча група з розроблення Стратегії розвитку проводить збір ідей, які ляжуть в основу найважливіших для розвитку громади проєктів. Свої пропозиції чекаємо від жителів громади та підприємців.
02 Вересня, 2021 р., 14:12
Першого вересня, у День знань, заклади загальної середньої освіти Пірнівської громади радо зустріли в своїх стінах маленьких першокласників. Шкільну родину громади поповнило 66 розумних, допитливих, веселих, гомінких школярів.   Щиро бажаємо першокласникам і всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, гарних вражень та відмінних успіхів у новому 2021-2022 навчальному році.   Цьогоріч День знань був особливим, оскільки в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна» голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін ініціював із 1 вересня у школах Київщини акцію «Зростаємо разом». Її мета полягає в тому, щоб кожен першокласник регіону посадив своє перше дерево, яке ростиме і розвиватиметься разом з ним. До цієї акції долучилися і наші першокласники.   Акція «Зростаємо разом» триватиме впродовж вересня. До неї запрошуємо долучитись також випускників закладів освіти, усіх школярів та педагогів. Ласкаво просимо до школи!  
02 Вересня, 2021 р., 14:09
29 серпня наша громада відзначала Церковний Храм Успіння Святої Богородиці, а також День сіл Сувид та Боденьки.   Святкування дня Сувида та Боденьок розпочалося із молебна, який провів високій гість - митрополит Олександр (Драбинко). Після молебна відбулася висадка дерев. Отець Олександр особисто висадив перше дерево, чим і розпочав створення скверу в центрі Сувида. До висадки дерев долучились: голова громади Сергій Книжников, староста Сергій Михайленко, обласний депутат Андрій Пещерін, Люба Лисенко, Галина Березинець, Микола Горовий, Микола Артеменко, Рамаз Манія, заступник голови Вишгородської районної ради Ігор Мадяр, Олександр Тишковець, депутати Вишгородської районної ради: Олександр Дзюба, Ірина Литовченко, Святослав Морозов, Олександр Ростовцев, Руслан та Людмила Сатарови, Микола Шинкаренко, Віталій Савченко, Іраклій Манія, Оксана Лапун, Тетяна Помаз, Юрій Урлюк, Матвійчук Тетяна, Дерпак Віталій, Олена Охай, Олег Несин, Ігор Славін, , багато жителів сіл Боденьки, Сувид та усієї Пірнівської громади.   Під час урочистої частини заходу Пірнівській сільській голова Сергій Книжников привітав жителів сіл Сувид та Боденьки з храмовим святом, наголосивши, що Пірнівська громада - це велика родина. Сергій Олександрович побажав усім міцного здоров'я, родинного затишку та благополуччя. Народний - аматорський хор "Деснянські зорі" своїм співом створили чудову атмосферу свята. Глядачі довго не відпускали виконавців та щиро раділи їхньому виступу. Після святкового концерту всі охочих пригощали смачною юшкою та пловом. Дітлахи також мали можливість розважитися. Батути, гірки, конкурси та багато іншого чекало на малечу. До організації свята долучилося чимало людей: працівники Пірнівської сільської ради, обласний депутат Андрій Пещерін, староста сіл Сувида та Боденьок Сергій Михайленко, Люба Лисенко та багато інших, кому не байдужа доля рідного краю.   Свято вийшло душевним, панувала чудова радісна атмосфера. Від святкування залишився приємний добрий присмак та гарні спогади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь