Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2022 р., 14:57
Заходи попереджувального характеру:  - здійснити комплексне обстеження стану надійності охорони об’єкта, посилити пропускний режим по допуску на об’єкт автотранспорту, персоналу і відвідувачів, проводити ретельну перевірку ввезеного на об’єкт майна і внесеної ручної поклажі.
09 Лютого, 2022 р., 14:52
ТЕРОРИЗМ – суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства шляхом захоплення заручників,  підпалів, убивств, тортур, залякування населення та органів влади або вчинення інших посягань на життя чи здоров'я ні в чому не винних людей або погрози вчинення злочинних дій з метою досягнення злочинних цілей.
09 Лютого, 2022 р., 14:47
Що таке «екстрена валіза»?
14 Січня, 2022 р., 13:53
13 січня 2022 року у п’яти навчальних закладах Пірнівської громади відбулося відкриття STEM-класів. Ознайомилися з роботою нових навчальних кабінетів народний депутат Ольга Василевська – Смаглюк, Пірнівський сільський голова Сергій Книжников, заступниця Пірнівського сільського голови Галина Березинець та начальник відділу освіти Пірнівської сільської ради Оксана Панамаренко. Варто зазначити, що торік саме за сприяння народного депутата Ольги Василевської - Смаглюк було виділено 3,5 млн грн державної субвенції на закупівлю сучасних навчальних кабінетів та комп’ютерного обладнання. І вже сьогодні можна побачити результат - нові STEM-класи в таких школах: навчальний кабінет біології у Пірнівській гімназії; навчальний кабінет фізики у Лебедівській гімназії; навчальний кабінет біології у Нижчедубечанській загальноосвітній школі; комп’ютерне обладнання та мультимедійні дошки у Нижчедубечанській загальноосвітній школі; кабінет інформатики та мультимедійні дошки у Новосілківській гімназії; навчальний кабінет біології та комп’ютерне обладнання (лінгафонний кабінет) у ОЗНЗ Жукинська загальноосвітня школа. Директори шкіл зазначають, що такі нововведення дають можливість вчителям зробити свої уроки інтерактивними, а учні з більшим інтересом заглиблюються у вивчення предмету. Пірнівський сільський голова Сергій Книжников подякував Ользі Василевський – Смаглюк за всебічну підтримку та допомогу у вирішенні питань, пов’язаних з розвитком громади. Також висловив сподівання на плідну співпрацю у майбутньому. Народний депутат привітала діток початкових класів цих навчальних закладів з новорічними святами і подарувати їм солодощі. Школярі початкової ланки Жукинської ЗОШ I-III зустріли гостей щедрівками та вітаннями.        
16 Грудня, 2021 р., 11:19
Третього грудня 2021 року відбувся І (регіональний) етап щорічної обласної виставки-конкурсу дитячого малюнку «Право очима дитини». Конкурс проводився у трьох вікових категоріях: 1 вікова категорія – діти від 6 до 10 років, 2 вікова категорія – від 11 до 14 років і 3 категорія – від 15 до 18 років. Виставка-конкурс проводився у двох номінаціях: «Живопис» і «Графіка». До відділу освіти Пірнівської сільської ради від усіх ЗЗСО громади надійшло 28 робіт, з них у номінації «Живопис» - 9 робіт, «Графіка» - 19 робіт. Найбільше робіт було представлено у першій віковій категорії – 18.   За підсумками оцінювання конкурсних робіт визнано переможцями таких учасників: у номінації «Живопис» 3-ї вікової категорії – Сидоренко Ірину, ученицю 10 класу ОЗНЗ Жукинська ЗОШ з роботою «Усі ми різні, але всі ми рівні» (керівник Оверченко Микола Володимирович); у номінації «Живопис» 1-ї вікової категорії – Лісовську Мар’яну, ученицю 5 класу Нижчедубечанської ЗОШ, з роботою «Я маю право на турботу» (керівник Єрмошина Ірина Миколаївна); у номінації «Графіка» 2-ї вікової категорії: І місце – Шинкаренко Адріана, учениця 9 класу Лебедівської гімназії з роботою «Мої права – мій захист» (керівник Самчук Раїса Михайлівна); ІІ місце - Клименко Анна, учениця 7 класу Лебедівської гімназії з роботою «Я маю право» (керівник Самчук Раїса Михайлівна); ІІІ місце – Фірсенко Надія, учениця 4 класу Новосілківської гімназії з роботою «Я маю право на…» (керівник Зубковська Олена Дмитрівна); у номінації «Графіка» 1-ї вікової категорії: І місце – Сидоренко Руслан, учень 5 класу ОЗНЗ Жукинська ЗОШ з роботою «Всі ми різні, рівні» (Оверченко Микола Володимирович); ІІ місце – Шелест Діана, учениця 4 класу Пірнівської гімназії з роботою «Під парасолькою права» (Березинець Оксана Михайлівна); ІІІ місце - Козлова Валентина, учениця 2 класу Новосілківської гімназії з роботою «Права людини» (керівник Шевченко Галина Григорівна).   Вітаємо переможців та призерів виставки-конкурсу! Зичимо всім учасникам творчості, сил, енергії та нових перемог. Щиро дякуємо всім, хто долучився до участі в конкурсі!   Відділ освіти Пірнівської сільської ради
16 Грудня, 2021 р., 11:13
14 грудня у Пірнівській громаді відбувся семінар щодо співпраці Вишгородської Районної організації ветеранів та Пірнівської сільської ради згідно підписаної угоди, а також установче засідання осередку ради ветеранів Пірнівської громади.   У заходах взяли участь голова Пірнівської сільської ради Сергій Книжников, заступниця голови Пірнівської сільської ради з гуманітарних питань Галина Березинець, голова Вишгородської районної ради Ветеранів Таміла Орел, заступниця голови Вишгородської райдержадміністрації Тетяна Волотовська, депутат Київської обласної ради Андрій Пещерін, радник голови Вишгородської районної ради Олександр Дзюба, голова Всеукраїнської організації «Селянське козацтво України» Леонід Шморгун, керівники сільських осередків ради ветеранів. Також до заходу долучились вихованці Гурту козацького вишколу СПАС «Соколята» Пірнівської гімназії.   Серед основних питань, які обговорювали – створення осередку ради ветеранів у Пірнівській громаді та обрання голови осередку. Цю місію доручили Галині Олексіївні Буяло. Також було обговорено питання продовження співпраці ради ветеранів та Пірнівської сільської ради.      
16 Грудня, 2021 р., 11:06
Другий рік поспіль світ – у тенетах коронавірусу, новітньої хвороби, яка досі не збирається здавати свої позиції. Щоб його стримати, не дати «завоювати» людство, на передньому краї боротьби з COVID-19 перебувають медичні працівники. Їхня праця була нелегкою завжди, а нині, в час пандемії – особливо. Вони щодня ризикують власним здоров’ям заради життя та здоров’я своїх пацієнтів. Це нелегка ноша, серйозне щоденне випробовування для лікарів, санітарів, фельдшерів, лаборантів і медсестер. І вони його з честю витримують.   Тож довіра, взаєморозуміння та підтримка між медичними працівниками та громадськістю під час таких викликів набуває особливого сенсу. І нині так важливо висловити лікарям свою вдячність, нагадати, як високо цінує суспільство обрану ними місію!   У Пірнівській громаді знайшли прекрасний спосіб подякувати медикам за те, що, пропри неймовірне фізичне та моральне навантаження, вони знаходять сили і далі боротися з пандемією, а також тримати в полі зору й інші проблеми своїх пацієнтів.   Сектор культури, молоді, релігій, спорту, туризму та комунікацій Пірнівської сільської ради ініціював і організував творчий дитячий конкурс малюнків «Дякую, лікарю!».   Осередками цього конкурсу стали бібліотеки Пірнівської громади. Активність учнівської молоді щодо участі в заході була досить високою. Хлопчики й дівчатка приходили до книгозбірень, аби у них створити свої малюнки. Також приносили готові роботи, над якими сумлінно працювати, щоб висловити на папері і від себе, і від дорослих членів своїх родин вдячність людям у білих халатах, а то й у захисних костюмах, які нині стали звичними для медиків. У кожній з робіт діти намагалися, як уміли, передати і своє бачення такої недитячої проблеми, і бажання, аби коронавірусна хвороба була якнайшвидше подолана.   Виставки дитячих малюнків «Дякую, лікарю!» відбулися у всіх бібліотеках Пірнівської громади.   «Проблему пандемії, безумовно, діти усвідомлюють на своєму, дитячому рівні, і це природно. Однак ми побачили, що вони також, я і дорослі, переймаються тими складними процесами, які відбуваються у світі. І їхня вдячність медикам – щира, як сама дитяча душа, – зауважує Пірнівський сільський голова Сергій Книжников. – Адже навіть дорослим не завжди легко уявити, як це – щодня працювати із загрозою, що щодня нависає над людьми, прагнути допомогти тим, хто потребує такої допомоги, і так само щодня долати неймовірну втому. Те, що роблять наші медики – це справді велике диво. Я також хочу подякувати усім медичним працівникам. І звернутися до всіх наших громадян: не нехтуйте правилами особистої й колективної безпеки, пройдіть вакцинацію від коронавірусу, хто цього ще не зробив, турбуйтеся про себе й усіх оточуючих. І – бережіть лікарів, адже від них нині так багато залежить!»   Розповідь про конкурс "Дякую, лікарю!" та дитячі малюнки опубліковані у №50 Вишгородської районної газети "Слово". З публікацією можна ознайомитися за посиланням. http://gazetaslovo.com.ua/vdyachnist-lyudyam-u-bilyh.../    
16 Грудня, 2021 р., 11:04
Дню ліквідатора надано державного статусу Указом Президента України №945/2006 від 10 листопада 2006 року, на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС. Цей день – нагадування суспільству про проблеми тих, хто віддав свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від катастрофи, що сталася 26 квітня 1986 року. У ліквідації аварії на ЧАЕС брали участь і жителі сіл Лівобережжя Вишгородщини, які нині входять до Пірнівської громади. Низько вклоняємось і висловлюємо глибоку вдячність всім учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, які в тих екстремальних умовах виявили героїзм, самовідданість та мужність, працювали в зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше зупинити розбурхану стихію некерованої ядерної реакції.
25 Листопада, 2021 р., 12:44
  У закладі дошкільної освіти «Сонечко» Пірнівської сільської ради розпочалося нове життя.   У зв’язку з капітальним ремонтом харчоблоку в Жукинській школі, де готувалися обіди й для вихованців садочка «Сонечко», постало питання про те, як надалі організувати освітній процес діткам «Сонечка». Адже відсутність харчування унеможливлює перебування дітей в закладі. І чудовою альтернативою стало приміщення початкової школи у селі Воропаїв.   Зараз дітки мають можливість здобувати дошкільну освіту у прекрасних умовах. Тут і теплі спальні кімнати, і облаштовані кімнати для занять та гри, і просторий спортзал, і затишна їдальня – все для комфортного життя малюків. Адже від того, як їм тут живеться, залежить не лише їх майбутнє, а й майбутнє всієї країни.   Дитячий садок – це те місце, де діти отримують свої перші знання, ніжну любов, це другий дім маленьких діточок.    
24 Листопада, 2021 р., 16:55
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2021 році День пам’яті жертв голодоморів припадає на 27 листопада. Україна внаслідок геноциду 1932–1933 років, масових штучних голодів 1921–1923 та 1946–1947 років втратила мільйони людських життів. У 2006 році Законом України Голодомор 1932–1933 років був визнаний геноцидом Українського народу. У 2010 році Апеляційний суд міста Києва назвав винних в організації Голодомору та кваліфікував Голодомор 1932–1933 років як акт геноциду частини української національної групи. Нашим спільним обов'язком є гідно вшанувати вбитих голодом жертв комуністичного режиму і передати пам’ять про трагедію наступним поколінням. Цього року, як і торік, жалобні заходи відбуватимуться в умовах обмежень щодо проведення масових заходів через загрозу здоров’ю і життю людей від коронавірусної хвороби. Проте карантин не повинен перешкодити гідному вшануванню пам'яті жертв Голодомору. Натомість, маємо нагоду посилити увагу до акції “Запали свічку” – активніше закликати засвітити вогник у кожній домівці – вияв нашої скорботи за жертвами і віри у те, що в майбутньому подібні трагедії не повторяться. О 16.00 27 листопада не забудьте долучитися разом із громадою до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Цього року Український інститут національної пам’яті акцентує увагу на тому “Як говорити з дітьми про Голодомор?”. У фокусі інформаційної кампанії – діти як найвразливіша категорія жертв сталінського геноциду. Звертаємо увагу й на те, що діти є найвразливішою категорією і щодо сприйняття інформації про муки і смерть багатьох мільйонів людей. Тому розмовляти з дітьми та підлітками про Голодомор важливо, але так, щоб не травмувати їх, а передати знання та досвід і зберегти пам’ять. Ключові повідомлення: ДОВІДКА. Голодомор – геноцид проти Українського народу, результат спеціально організованого комуністичним керівництвом штучного голоду в 1932–1933 роках, що спричинив загибель мільйонів людей. Згідно з Конвенцією ООН “Про запобігання злочину геноциду і покарання за нього”, геноцидом вважаються умисні дії, спрямовані на цілковите або часткове знищення національних, етнічних, расових або релігійних груп шляхом вбивства членів цієї групи; нанесення їм тяжких тілесних або психічних ушкоджень; навмисне створення життєвих умов, розрахованих на повне або часткове знищення групи; дії, розраховані на унеможливлення народження дітей в середовищі групи; насильницька передача дітей цієї групи іншій групі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь