Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національний відбір на Дитяче Євробачення – 2024

Дата: 20.06.2024 11:19
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (далі – АТ «НСТУ», Суспільне мовлення, Суспільне), яке є членом Європейської мовної спілки, організовує та проводить відбір пісні й представника України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення – 2024 (далі – ДПКЄ-2024, конкурс). Фінал 22-го Дитячого Євробачення, який вперше в історії прийматиме Іспанія, відбудеться 16 листопада 2024 року на арені Caja Mágica в Мадриді.

Нещодавно Суспільне оголосило про початок прийому заявок на участь у національному відборі на участь у ДПКЄ-2024 (далі – Нацвідбір, відбір). Заявки приймаються через форму на сайті junior.eurovision.ua з 05 червня до 03 липня 2024 року включно.

Також інформуємо, що Суспільне спростило умови участі в Нацвідборі, щоб зробити його ще доступнішим для юних виконавців: взяти участь у відборі можуть діти віком від 9 до 14 років. Для участі потрібно подати два відеокавери на популярні пісні та відеовізитівку, мати авторську пісню не обов’язково. Як і в попередні роки, до участі у відборі допускаються як сольні виконавці, так і гурти, склад яких не перевищує 6 осіб.

Додатково на сайті junior.eurovision.ua, крім вищезгаданої подачі заявки на участь у Нацвідборі, можна знайти також перелік офіційних документів, що регламентують та унормовують проведення конкурсу, важливі оголошення й новини стосовно ДПКЄ-2024, ретроспективні матеріали та багато іншого.

Форма заявки - https://junior.eurovision.ua/podaty-zayavku-na-uchast-udytyachomu-yevrobachenni-2024/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь