Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 лютого відбулася пресконференція Президента України Володимира Зеленського, організована в межах форуму «Україна. Рік 2024»

Дата: 26.02.2024 12:09
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

25 лютого Президент Володимир Зеленський провів велику пресконференцію, в якій розповів про підсумки двох років російсько-української війни та прокоментував плани України на 2024 рік.

Під час розмови із журналістами говорили про виклики, які постали перед нашою державою, завдання та нові плани на наступний рік.

«Боротьба триває і триватиме, бо програш у війні означатиме, що усіх нас не буде, не буде нашого існування. Такий фінал не влаштовує нікого з українців» - наголосив Володимир Зеленський.

Про допомогу стратегічних партнерів Президент прокоментував: «Швидкість надання допомоги нашими стратегічними партнерами і її обсяги - це життя наших людей. Американська допомога - це перш за все не про фінансові резерви, а про конкретні поставки зброї».

Володимир Зеленський твердо заявив, що ініціатива мирних перемовин має виходити лише від України: «Жодні інші варіанти неприпустимі. Ми відмовляємося від будь-яких намагань нав'язати нам формати та умови для мирних переговорів».

Також у виступі Президента було зазначено:

«Криза на українсько-польському кордоні - це спроба тиску російських агентів впливу на Європейський Союз. Співпраця із Польщею стратегічно важлива для України. Ми зробимо все для врегулювання цього питання на вигідних для обох країн умовах. Однак якщо кроки не знайдуться, ми будемо захищати наш бізнес».

«Весною в Швейцарії відбудеться Перший Саміт миру. Це наша ініціатива, і ми закликаємо якомога більше країн світу долучитися до цього заходу».

«За нашу свободу своє життя віддали 31 тисяча українських героїв. Про це мають знати і пам’ятати всі, хто на другий рік після масштабного вторгнення робить вигляд, що війна його не стосується. Єдність суспільства та його консолідація в боротьбі за нашу Перемогу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь