Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізуйте свою підприємницьку ініціативу в межах проєкту «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку»

Дата: 08.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» запрошує до участі в проєкті «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку» жінок, які проживають у Київській та Житомирській областях, віком від 18 до 54 років, та які прагнуть створити власний дитячий садок домашнього типу.

Проєкт «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку» - це ініціатива Міжнародної організації праці (МОП) спрямована на пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробку рекомендацій для подальшого поширення кращих практик! Після відбору 30 найвмотивованіших учасниць пройдуть спеціально розроблену навчальну програму з підприємництва та створення послуг з догляду і розвитку для дітей раннього віку. Після проходження курсу найвмотивованіші п’ять учасниць отримають фінансову підтримку в гривневому еквіваленті (до 5000 дол. США) кожна, на відкриття свого дитячого садка домашнього типу. А досвідчені ментори та експерти стануть наставниками й нададуть підтримку для забезпечення сталого успіху створених послуг.

Навчальна програма:

Відібрані 30 учасників пройдуть спеціально розроблену навчальну програму, що охоплює питання підприємництва та створення послуг з догляду і розвитку для дітей раннього віку. Метою програми є не лише надання необхідних навичок та знань, але й допомога в створенні та реалізації бізнес-планів учасниць.

Фінансова підтримка:

Після навчання, для учасниць проєкту відбудеться конкурс бізнес-планів. П'ять найбільш вмотивованих жінок отримають фінансову підтримку в розмірі до $5 000 кожна, щоб розпочати власну справу з надання послуг з догляду і розвитку для дітей раннього віку.

  • Основні критерії участі:
  • Вік від 18 до 54 років.
  • Проживають у Київській або Житомирській областях.
  • Готовність створити домашній дитячий садок.
  • Готовність взаємодіяти з дітьми раннього віку, забезпечуючи їх догляд та розвиток.
  • Прагнення створити безпечне, емоційно комфортне та розвиваюче середовище.
  • Ключовий акцент проєкту «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку» це створення ДОСТУПНИХ послуг з догляду і розвитку для дітей раннього віку. Важливо, аби майбутні послуги які створять фіналістки проєкту були доступні для широкої кількості жінок, які можуть не мати достатніх фінансових ресурсів.

Як подати заявку:

Якщо ви відповідаєте цим критеріям і готові стати  агентами змін у формуванні майбутнього сфери догляду за дітьми в своєму регіоні, подайте заявку зараз, перейшовши за посиланням для реєстрації https://forms.gle/fWG5jZ7Y7aYJK3WP9.

Кінцевий термін подачі заявок - 28 січня 2024 року.

Процес відбору:

Учасниці будуть обрані незалежними членами відбіркової комісії, на основі їхньої відданості принципам та цілям проєкту. Ключовим критерієм при відборі учасниць є готовність взаємодіяти з дітьми раннього віку надаючи їм догляд й розвиток, створюючи умови для безпечного, емоційно комфортного, розвиваючого середовища. Орієнтовно результати будуть повідомлені впродовж двох тижнів з моменту завершення прийняття заявок на участь.

Контактна інформація:

Для запитів та додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за адресою: homebased.ececservices@gmail.com .

Навчання і конкурс грантів проводяться в межах проєкту «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку» за ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та впроваджується Всеукраїнським фондом «Крок за кроком».

За інформацією Всеукраїнського фонду "Крок за кроком"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь