Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КИЇВСЬКОЇ ОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО ПРИВІТАВ УЧАСНИКІВ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «ІГРИ НЕСКОРЕНИХ»

Дата: 04.10.2023 10:43
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко зустрівся зі спортсменами з Київщини, які взяли участь у цьогорічних змаганнях серед ветеранів та військовослужбовців «Ігри нескорених». Він привітав чемпіонів – Віталія Бородавку та Володимира Товкиса.

«Історія кожного з цих хлопців викликає повагу та захоплення! Кожен із них – приклад. Приклад того, як за жодних обставин не здаватися і продовжувати боротьбу. Завдяки участі в Іграх нескорених кожен із них дає надію своїм пораненим побратимам та укріплює віру українців у перемогу. Поспілкувавшись із нашими героями, знову впевнився: в агресора немає жодного шансу здобути бодай клаптика української землі», – підкреслив начальник Київської ОВА.

На Іграх у німецькому Дюссельдорфі Віталій Бородавка в забігу на 100 метрів фінішував третім та здобув 3 нагороди в позамедальних заліках. Він розпочав службу в Національній гвардії України 10 років тому. Мав 3 бойові ротації в зону ООС, а з початку широкомасштабної війни стримував збройну агресію рф на Харківщині. Був важко поранений, але й досі проходить службу.  

Серед спортивних досягнень ветерана Володимира Товкиса – 3 золоті медалі (в командному заліку у стрільбі з лука для новачків та у веслуванні на тренажерах на 1 та 4 хвилини) і третє місце з метання диска. Зі службою пов’язане майже все доросле життя Володимира. Чотири роки тому він приєднався до лав Нацгвардії, переважно воював на Донеччині. У вересні 2019 року отримав надважке поранення в голову на Світлодарській дузі.

«Вдячний нашим військовим за силу духу та героїзм. Ще вчора ці мужні чоловіки перемагали ворогів на полі бою. Сьогодні знайшли сили стати у стрій та перемагати спортивних супротивників. Ви – наша гордість, ви – нескорені!» – наголосив Руслан Кравченко.

Цьогоріч у Німеччині «Ігри нескорених» об’єднали близько 600 учасників із 22 країн. Українська команда складалася з 25 ветеранів та військовослужбовців. Вони здобули рекордну кількість нагород. Наші учасники вкотре продемонстрували всьому світу мужність, силу та незламність українських військових.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь