Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО ПРОІНСПЕКТУВАВ ПРОЦЕС РЕМОНТУ БУЧАНСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 3

Дата: 16.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко проінспектував процес ремонту Бучанського ліцею № 3, де триває підготовка до 1 вересня. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Цей навчальний заклад – один із найбільш пошкоджених окупантами. Протягом лютого-березня минулого року в будівлі ліцею російські війська розміщували свій штаб.

«Декілька днів тому отримав скаргу щодо незадовільного процесу ремонтних робіт двох поверхів ліцею, а також, що батьки власним коштом наймають робочих. Із того, що побачив – ремонтні роботи в розпалі. Під час інспекції зустрів у ліцеї Посла Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машаду. Одна з благодійних організацій португальського міста Кашкайш узяла на себе капремонт третього поверху ліцею», – розповів Руслан Кравченко. 

Наразі тривають роботи ще на двох поверхах. 

«Усі будівельні матеріали є. Звичайно, роботи просуваються не так швидко, як хотілося б. Основна проблема – бракує робочих рук. Щоб пришвидшити ремонтні роботи, долучаються як батьки, так і вчителі. Водночас наголосив, що це має бути винятково на добровільних засадах. Примушувати батьків чи вчителів – неприпустимо», – додав начальник Київської ОВА.

Відновлювальні роботи в закладі проводять як за кошти міжнародної допомоги й українських благодійників, так і коштом місцевого бюджету. Стан робіт: замінені покрівля та вікна, відремонтовані укриття, фасад, капітально відремонтовані внутрішні приміщення третього поверху, триває поточний ремонт стін, підлоги, стелі, електромережі першого та другого поверхів, будуть встановлені жалюзі.

«Ситуацію з ремонтом триматиму на контролі й надалі. Маємо спільно докласти всіх зусиль, щоб діти повернулися до офлайн-навчання у відремонтовані та безпечні приміщення. Від цього напряму залежить якість навчання», – наголосив Руслан Кравченко.

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь