Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІНЦИФРА ЗАПУСКАЄ ДІЯ.ОСВІТА ЗА ПІДТРИМКИ GOOGLE.ORG ТА ФОНДУ СХІДНА ЄВРОПА

Дата: 13.07.2023 10:53
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт Дія.Освіта. Це національна едьютейнмент-платформа актуальних знань і навичок, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями.

Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. Відтоді на платформі зареєструвалися майже 2 млн українців, а близько 75% користувачів подивилися всі випуски обраного курсу й отримали сертифікати. Тепер ця ініціатива стає ще глобальнішою.

Тепер на Дія.Освіта — сотні нових освітніх серіалів: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим. І завжди такими залишатимуться.

Увесь контент платформи Дія.Освіта оптимізований як для комп’ютерів, так і для мобільних пристроїв. Сама платформа відповідає принципам вебдоступності. Інтерфейс розроблений із чіткими, розбірливими шрифтами, високим колірним контрастом і простим компонуванням, щоб полегшити навігацію для людей з когнітивними або зоровими порушеннями. Платформа також надає альтернативний текст для зображень, субтитри для відео та аудіоописи для мультимедійного контенту, щоб зробити його доступним для користувачів з порушеннями зору або слуху.

Після перегляду серіалів можна ознайомитися з актуальними вакансіями за обраною професією. Партнерами нової секції пошуку роботи стали сайти Jooble, Work.ua та Robota.ua. Вакансії із цих сайтів інтегровані в платформу, що дозволяє користувачам, які пройшли певні серіали, працевлаштуватися на першу роботу за новим фахом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь