Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ІВАНКОВІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ СУЧАСНИЙ МОДУЛЬНИЙ ЦНАП

Дата: 16.06.2023 09:37
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

В Іванкові відкрили новий сучасний модульний Центр надання адміністративних послуг. Відтепер 30 тисяч мешканців Іванківської громади зможуть отримувати якісні та доступні адмінпослуги в єдиному місці. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

«Ми повернули мешканцям громади можливість отримати найнеобхідніші послуги без черг, папірців та в комфорті. Робимо все, щоб навіть в умовах воєнного стану жителі Київщини мали доступ до якісного сервісу», – зазначив Руслан Кравченко.

Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення росії до України такий Центр розміщувався в одній будівлі з музеєм відомої художниці Марії Примаченко. Внаслідок влучання ракети приміщення було повністю зруйноване.

Новий ЦНАП відкрили за підтримки Міністерства цифрової трансформації, ПРООН, ЄС та Уряду Канади. Центр повністю обладнаний для людей з інвалідністю та відвідувачів із дітьми, має комфортну зону очікування та вільний доступ до Wi-Fi тощо. Мешканців громади обслуговують 9 адміністраторів та 3 державні реєстратори. Загалом тут можуть працювати 27 осіб.

У ЦНАПі вже можна зареєструвати місце проживання, бізнес, нерухомість, отримати будь-який дозвіл, довідку. Загалом йдеться про 191 адмінпослугу, але в майбутньому їх кількість буде збільшуватися.

Унаслідок військової агресії росії на Київщині повністю були зруйновані 3 ЦНАПи в Бородянській, Іванківській, Бишівській територіальних громадах, ще 5 – частково. Цього року в березні завдяки підтримці міжнародних партнерів у новій модульній будівлі розпочав роботу ЦНАП у Бородянці.

«Сподіваємося, що аналогічні проєкти будуть реалізовані також у Бишівській сільській та Димерській селищній територіальних громадах. До кінця 2023 року плануємо розширити мережу і розпочати роботу ще 5 Центрів», – додав Руслан Кравченко.

Загалом на сьогодні мешканці Київщині можуть отримати адмініпослуги в 196 точках доступу. Зокрема 64 ЦНАПах, 1 територіальному підрозділі та 131 віддаленому робочому місці.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь