Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОЖЕН ЗАХИСНИК Є СИМВОЛОМ НЕСКОРЕНОСТІ ТА ВІДДАНОСТІ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ – РУСЛАН КРАВЧЕНКО З НАГОДИ 5-РІЧЧЯ ЗАСНУВАННЯ 114 БРИГАДИ ТРО

Дата: 25.05.2023 10:13
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Кожен захисник – символ нескореності та відданості українському народу. Про це наголосив голова Київської ОВА Руслан Кравченко під час привітання військових 114 бригади територіальної оборони з 5-річчям заснування.

«Ворог підступний. Але ми єдині, згуртовані та сильні. Дякуємо кожному і кожній, хто з перших днів став на захист і в найскладніші часи втримав країну, дякуємо тим, хто продовжує боротьбу за незалежність та майбутнє країни. Вічна пам’ять тим, хто поклав життя за Україну! Кожен захисник – символ нескореності та відданості українському народу!», – зазначив Руслан Кравченко у своєму вітальному слові до військовослужбовців.

Захід пройшов 25 травня в місті Біла Церква. У ньому взяли участь представники влади Київської області, Білоцерківського району та міста Біла Церква, військового керівництва та народні депутати.

З перших днів повномасштабного вторгнення військові 114 бригади ТрО ЗСУ активно захищали Київщину та столицю України. Під час захисту Київської, Запорізької, Донецької і Луганської областей, а також звільнення Харківщини вони продемонстрували відвагу, мужність та міць.

З нагоди 5-річчя від створення бригади бійцям вручили державні нагороди, відзнаки та почесні грамоти. Передали від благодійників автомобілі, дрони й спеціальну комп’ютерну техніку.

«Робимо все, щоб спільно наблизити нашу перемогу та зберегти найцінніше – життя», – акцентував голова КОВА.

Фото без опису

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь