Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГОЛОВА КОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО ПРИВІТАВ АЛІНУ ГРУШИНУ ТА ІРИНУ КОЛЯДЕНКО З ПЕРЕМОГОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

Дата: 16.05.2023 10:13
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко 15 травня зустрівся з переможницями Чемпіонату Європи з вільної боротьби, мешканками Київщини – Аліною Грушиною та Іриною Коляденко. У Загребі (Хорватія) дівчата вибороли золоті медалі. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.

«В умовах повномасштабного російського вторгнення для України важлива кожна перемога, і не лише воєнна. Подякував спортсменкам та їхнім тренерам Олександру Кутакову та Володимиру Яременку за вагомі внески в розвиток українського спорту. Пишаюся, що попри вкрай важкі умови, вони гідно представляють Україну на світовій арені», – зазначив у своєму дописі Руслан Кравченко.

Голова КОВА вручив чемпіонкам та їхнім тренерам почесні грамоти. Крім того, кожна спортсменка отримає персональну стипендію від КОДА в розмірі 87,5 тис. грн.

«Спорт – це важка цілодобова робота. Тому на державному та обласному рівнях робитимемо все, щоб наші спортсмени мали належні умови для тренувань. І мали стимул і надалі виборювати для нашої країни призові місця», – додав Руслан Кравченко.

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь