Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРЕДСТАВНИКАМ ІНОЗЕМНИХ ДЕЛЕГАЦІЙ, ЯКІ ПРИБУЛИ В УКРАЇНУ В РАМКАХ МІЖНАРОДНОГО САМІТУ МІСТ ТА РЕГІОНІВ, ПРЕЗЕНТУВАЛИ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОФІС МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

Дата: 21.04.2023 10:10
Кількість переглядів: 100

У Києві іноземним партнерам, які прибули в Україну в рамках першого Міжнародного саміту міст та регіонів, презентували Регіональний офіс міжнародного співробітництва.

Серед учасників заходу — представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, представники органів місцевого самоврядування європейських країн та інші поважні гості.

Презентацію провів голова Київської ОВА Руслан Кравченко. Під час свого виступу він зазначив, що Регіональний офіс міжнародного співробітництва — це єдине вікно для закордонних партнерів, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

«Головні напрямки діяльності – гуманітарна і соціальна допомога, а також відновлення всього знищеного армією росії. Офіс об’єднуватиме: іноземну державу – визначеного патрона регіону, регіональну, місцеву владу та міжнародних партнерів. Це буде інформаційно-аналітичний майданчик для систематизації даних, супроводження проєктів та координації міжнародного співробітництва між усіма сторонами, які представлені в регіоні», – прокоментував Руслан Кравченко.

Крім того, голова Київської обласної військової адміністрації зауважив, що завдяки спільним діям держави, місцевого самоврядування та міжнародних партнерів вже вдалося відновити повністю чи частково понад 11,7 тисяч об’єктів.

«Наша мета – комплексно відбудовувати населені пункти, що найбільше постраждали. Маємо не просто відбудувати, а зробити життя людей більш комфортним. Йдеться про заміну всіх інженерних комунікацій та нові просторові рішення. Київська область сьогодні це не тільки відбудова, це й розвиток. Ми інвестиційно привабливий регіон і будемо лише розширяти роботу в цьому напрямку», – резюмував він.

Нагадаємо, у Києві проходить Міжнародний саміт міст та регіонів.

 

За інформацією КОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь