Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

38 портативних зарядних станцій передали територіальним громадам Київщини

Дата: 18.02.2023 12:27
Кількість переглядів: 116

16 лютого для мешканців Київської області передали 38 зарядних станцій. Такі пристрої були придбані та передані громадам за сприяння Уряду Японії та Програмі розвитку ООН (ПРООН). На церемонії передачі були присутні радник-посланник Посольства Японії в Україні Ііджіма Ясумаса, Заступник Постійного представника ПРООН в Україні Христофорос Політіс, заступники голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко та Андрій Братусь і представники територіальних громад пристоличного регіону.

Постійні терористичні атаки з боку росії, зокрема, по об’єктах критичної інфраструктури, призвели до серйозних збоїв електропостачання по всій Україні. Аби подолати виклики, спричинені руйнуваннями, необхідно забезпечити об’єкти критичної інфраструктури альтернативними джерелами електроенергії, зокрема, портативними зарядними станціями.

Загалом для всіх регіонів України було закуплено 1000 нових зарядних станцій. Київщина стала першою, хто отримав такі пристрої. Решта станцій незабаром буде доставлена до місцевих громад по всій країні.

Для громад Київщини, особливо тих, які найбільше постраждали від повітряних терористичних атак ворога, дуже важливо мати такі альтернативні джерела енергії. Це допоможе заряджати необхідні девайси та бути на зв’язку навіть за умови відсутності централізованого електропостачання.

«Ми високо цінуємо підтримку міжнародної спільноти, зокрема від уряду Японії та ПРООН. Адже вбачаємо в цьому стратегічну співпрацю та формування довгострокових відносин задля забезпечення потреб наших громад. Висловлюємо вдячність за отримані зарядні станції та сподіваємося на подальшу співпрацю», — зазначив під час зустрічі Микола Бойко.

Фото: ПРООН в Україні

    

 

За інформацією КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь