Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома жителів громади!!!

Дата: 27.10.2022 14:19
Кількість переглядів: 213

Пірнівська сільська рада вкотре НАГАДУЄ щодо заборони фото/відео фіксації ППО.

Також повідомляємо, що Київською обласною військовою адміністрацією розроблено Пам’ятку про те, як комунікувати в медіа на випадок ворожих атак, а саме:

1. До завершення повітряної небезпеки утримайтеся від повідомлень про здобутки української ППО, так і про ураження, що завдав ворог. Така інформація впливає на планування подальших повітряних атак із боку рф.

2. Просимо утримуватися від комунікації до виходу офіційної позиції на ресурсах Київської ОВА або начальника Київської ОВА.

3. Не викладайте фото- та відеоматеріали, що показують роботу української системи ППО, відео з ракетами, що летять, або моменти влучання снарядів.

4. Не називайте точне місце ураження (включно з населеним пунктом), оскільки таким чином ворог намагається виявити місцезнаходження ППО.

5. Для об’єктів цивільної інфраструктури дотримуйтесь правил 3-х годин. Тобто навіть після відбою повітряної тривоги оприлюднювати результати ураження цивільної інфраструктури можна тільки через 3-ри години після влучання.

6. Краще зайвий раз змовчати, ніж дати інформацію противнику, що полегшить влучність ударів по мирних населених пунктах. Тому не треба давати фото та відео обстрілу будь-яких об’єктів населених пунктів.

7. Ні в якому разі не можна давати неперевірену інформацію про потерпілих чи загиблих.

8. Навіть після завершення тривоги не можна знімати в прямому ефірі з місця подій, не показуйте рівень пошкоджень об’єктів критичної інфраструктури – це може привести до повторних ударів ворога.

9. У своїх повідомленнях використовуйте заклик до місцевого населення: не робити фото- та відеофіксацію і ні в якому разі не викладати ці кадри в соцмережах та ЗМІ, адже це коригування вогню для ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь