Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлений графік відключень електроенергії.

Дата: 26.10.2022 10:23
Кількість переглядів: 155

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Київській області сьогодні з 7:45 почалися стабілізаційні відключення світла. Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, розміщений на сайті - https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns.

Слідкуйте за оновленнями.

Працівники ДТЕК роблять все можливе, щоб відключення тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка в часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Крім того, трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які ви можете бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,30 годин – просимо повідомляти ДТЕК Київські регіональні електромережі про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через сторінки в соцмережах Facebook https://www.facebook.com/dtekkrem/?__cft__[0]=AZXydjkie8b_vL40aN7A5czKPPbdCb0Pty192RbqSCL_YN7VKux6tw4IkZKRRWcjBQTWscOXjL-f2PR2VKgxMAI8P8gBYjbn7O1E-HxdaS2VLdafIZLX5qUC3P1VNEybtla-Fx1Y3M4JKxtbnmWNl_DqKr8Jj-DkU6G6ogUrcGleNPvdt3V88Cr5CAuSR5iueOs&__tn__=-UC%2CP-R

Для того аби підтримати енергосистему, закликаємо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Разом до перемоги!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

За інформацією ДТЕК Київські регіональні електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь