Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селі Бузова встановили перші модульні будинки на приватних садибах

Дата: 13.10.2022 10:17
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

У селі Бузова встановили модульні будинки на приватних садибах для родин, чиї домівки були повністю зруйновані. Сьогодні, 7 жовтня, ці родини відвідали Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен, представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг, представники Польської гуманітарної допомоги та заступники голови ОВА Микола Бойко й Віталій Власюк.

Таке тимчасове житло надали в межах житлової програми від УВКБ ООН. Загалом через цю житлову програму Королівство Данія надало 96 модульних будинків для встановлення на території Київської та Чернігівської областей.

Перші чотири модульні будиночки УВКБ ООН разом із Польською гуманітарною акцією встановили в Бузовій, по два на кожному подвір’ї. Вони розташовані на приватних садибах мешканців, які втратили власні оселі внаслідок російської збройної агресії. Це родини, які складаються з п’яти та шести осіб, мають неповнолітніх дітей.

Модульні будинки повністю придатні для проживання, зокрема, і в зимовий період. Будинки утеплені, до них підключені всі необхідні комунікації. Кожне житло оснащене необхідними меблями, побутовою технікою. Також у помешканні є плити, бойлери, санвузли.

«Через російську військову агресію багато людей залишилися без даху над головою. Відбудова Київщини відбувається щодня, проте на повне відновлення потрібен час. А сотні родин потребують власного житла та підтримки прямо зараз. Тож модульні будинки дають змогу родинам вже сьогодні жити на своїх подвір’ях, допоки ми працюємо над тим, щоб якнайшвидше відновити регіон та повернути людей до нормального життя», — зазначив Микола Бойко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису

 

 

 

 

 

За Інформацією КОВА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь