Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти с. Лебедівка

Дата: 10.02.2022 14:03
Кількість переглядів: 554

Фото без описуВідділ освіти Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти с. Лебедівка Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області.

Кваліфікаційні вимоги.

Посаду директора закладу дошкільної освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років,організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсі з наданнямзгоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копія документа, щопосвідчує особу та підтверджує громадянство України; копія документа про вищуосвіту не нижчеступенямагістра (спеціаліста); копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі; інші документи (на розсуд особи), які підтверджують професійні та/або моральні якості.

Термін подання документів – з 11.02.2022 р. до 14.03.2022 р.

Особа,уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі: Татарой Оксана Анатоліївна, тел. (063) 370-40-80, e-mail: osvitapirnove@gmail.com.

Конкурс буде проведений у приміщенні відділу освіти Пірнівської сільської ради, за адресою: 07360, вул. Соборна, 14, с. Лебедівка, Вишгородський район, Київська область, 15 березня 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь