Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вдячність людям у білих халатах – у сонячних кольорах дитячих малюнків

Дата: 16.12.2021 11:06
Кількість переглядів: 1373

Фото без описуДругий рік поспіль світ – у тенетах коронавірусу, новітньої хвороби, яка досі не збирається здавати свої позиції. Щоб його стримати, не дати «завоювати» людство, на передньому краї боротьби з COVID-19 перебувають медичні працівники. Їхня праця була нелегкою завжди, а нині, в час пандемії – особливо. Вони щодня ризикують власним здоров’ям заради життя та здоров’я своїх пацієнтів. Це нелегка ноша, серйозне щоденне випробовування для лікарів, санітарів, фельдшерів, лаборантів і медсестер. І вони його з честю витримують.
 
Тож довіра, взаєморозуміння та підтримка між медичними працівниками та громадськістю під час таких викликів набуває особливого сенсу. І нині так важливо висловити лікарям свою вдячність, нагадати, як високо цінує суспільство обрану ними місію!
 
У Пірнівській громаді знайшли прекрасний спосіб подякувати медикам за те, що, пропри неймовірне фізичне та моральне навантаження, вони знаходять сили і далі боротися з пандемією, а також тримати в полі зору й інші проблеми своїх пацієнтів.
 
Сектор культури, молоді, релігій, спорту, туризму та комунікацій Пірнівської сільської ради ініціював і організував творчий дитячий конкурс малюнків «Дякую, лікарю!».
 
Осередками цього конкурсу стали бібліотеки Пірнівської громади. Активність учнівської молоді щодо участі в заході була досить високою. Хлопчики й дівчатка приходили до книгозбірень, аби у них створити свої малюнки. Також приносили готові роботи, над якими сумлінно працювати, щоб висловити на папері і від себе, і від дорослих членів своїх родин вдячність людям у білих халатах, а то й у захисних костюмах, які нині стали звичними для медиків. У кожній з робіт діти намагалися, як уміли, передати і своє бачення такої недитячої проблеми, і бажання, аби коронавірусна хвороба була якнайшвидше подолана.
 
Виставки дитячих малюнків «Дякую, лікарю!» відбулися у всіх бібліотеках Пірнівської громади.
 
«Проблему пандемії, безумовно, діти усвідомлюють на своєму, дитячому рівні, і це природно. Однак ми побачили, що вони також, я і дорослі, переймаються тими складними процесами, які відбуваються у світі. І їхня вдячність медикам – щира, як сама дитяча душа, – зауважує Пірнівський сільський голова Сергій Книжников. – Адже навіть дорослим не завжди легко уявити, як це – щодня працювати із загрозою, що щодня нависає над людьми, прагнути допомогти тим, хто потребує такої допомоги, і так само щодня долати неймовірну втому. Те, що роблять наші медики – це справді велике диво. Я також хочу подякувати усім медичним працівникам. І звернутися до всіх наших громадян: не нехтуйте правилами особистої й колективної безпеки, пройдіть вакцинацію від коронавірусу, хто цього ще не зробив, турбуйтеся про себе й усіх оточуючих. І – бережіть лікарів, адже від них нині так багато залежить!»
 
Розповідь про конкурс "Дякую, лікарю!" та дитячі малюнки опубліковані у №50 Вишгородської районної газети "Слово".
З публікацією можна ознайомитися за посиланням.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь