Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося перше пленарне засідання 15 сесії Пірнівської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 04.11.2021 11:57
Кількість переглядів: 546

Фото без опису Відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Пірнівської сільської ради VIII скликання.

         29 жовтня 2021 року під головуванням сільського голови Сергія Книжникова відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Пірнівської сільської ради VIII скликання. У ході засідання було розглянуто 94 з 166 питань порядку денного, які попередньо були опрацьовані на засіданнях постійних комісій Пірнівської сільської ради. У роботі ради взяли участь 17 депутатів,Перший заступник сільського голови та начальник Фінансового управління.

      Депутати прийняли рішення про затвердження звіту про виконання бюджету Пірнівської територіальної громади за дев'ять місяців 2021 року. Упродовж пленарного засідання сесії депутати затвердили внесення змін до рішення сесії Пірнівської сільської ради від 24.12.2020 року № 54-03-VІІІ «Про бюджет Пірнівської сільської територіальної громади на 2021 рік», а також про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пірнівської сільської ради на 2021 рік, Програми «Розвитку культури» на 2021-2023 роки, Програми «Турбота» на 2021-2023 роки, Програми розвитку фізичної культури та спорту Пірнівської сільської ради на 2021 рік, Програми розвитку та фінансової підтримки органу місцевого самоврядування Пірнівської сільської ради, Програми благоустрою території Пірнівської сільської ради на 2021 рік». Прийнято ряд рішень по створенню комунального підприємства «Пірнове» та по забезпеченню його діяльності. Під час засідання депутати ухвалили низку земельних та інших важливих рішень для забезпечення роботи апарату упаравління Пірнівської сільської ради та виконавчого комітету.

       Перше пленарне засідання сесії пройшло у конструктивному руслі. Друге пленарне засідання 15 сесії VІІІ скликання сільської ради планується 11.11.2021 року о 14:00, на якому буде продовжено розгляд питань порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь