Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні парки у Пірновому та Жукині

Дата: 28.09.2021 13:04
Кількість переглядів: 1955

Фото без описуУ Пірнівській громаді зростає кількість спортивних об’єктів. Зокрема, у селах Пірнове та Жукин відкрили активні парки. Це сучасна модель майданчиків для занять спортом. Вони встановлені для реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським у межах програми «Здорова країна», спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Мета проекту – зробити спорт доступним для всіх та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв Сергій Тимофєєв, який взяв у відкритті Активних парків у Пірнівській громаді, розповів, що такі майданчики встановлюються у багатьох селах Київщини, зокрема, на Вишгородщині такі об’єкти вже з’явилися у Вишгородській, Димерській, Іванківській та Поліській громадах.

Пірнівський сільський голова Сергій Книжников підкреслив: «У нашій Пірнівській громаді спорт – серед пріоритетних напрямків розвитку, адже ми прагнемо залучити до здорового способу життя якомога більше людей, створити умови і надати можливість займатися спортом. А тепер до наших традиційних спортивних гуртків, секцій, різноманітних фізкультурно-спортивних локацій додалися ще й Активні парки, яки включають не лише сучасне спортивне обладнання, а й новітні технології, які мотивуватимуть жителі громади до тренувань. Переконаній, що наші Активні парки матимуть неабияку популярність, особливо серед молоді».

Кожен спортивний майданчик «Активний парк» має стандарти обладнання. Так, на території парку розташовані шведська стінка (гнучкість), лавка (тонус м’язів), бруси та турнік (сила), сходи (витривалість), координаційна лінія та майданчик для занять фітнесом. Також парк обладнаний навігаційними матеріалами з QR-кодами біля кожного тренажера з доступом до онлайн-тренувань різної складності, інформаційними стендами та стендами з мапою.

На локаціях Активного парку знаходяться відповідні спортивні елементи, в яких розміщені QR-коди з доступом до онлайн тренувань від відомих чемпіонів і українських зірок. Навівши камеру телефону на цей код, можна отримати корисні поради від відомих людей. Тренування поділені на рівні: від простого до складного. Також можна зробити виклик своїм друзям і наввипередки позмагатися, хто перший пройде всі рівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь