Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новосілки відсвяткували день села

Дата: 27.09.2021 20:33
Кількість переглядів: 1889

Навіть похмуре небо цієї суботи не змогло перешкодити чудовому настрою і приємній атмосфері, що панувала у Новосілках. Адже тут відзначали День села!  Не ювілей, але дата солідна – Новосілкам виповнилось 556 років!

Пірнівський сільський голова Сергій Книжников, привітав усіх зі святом та побажав міцного здоров'я, сімейного затишку і благополуччя та миру і злагоди.

«Відзначення Дня села уособлює любов до рідного краю, до його історії та культури Новосілок, де формування його традицій бере свій початок ще у ХV столітті. Найбільше ж багатство села – це працьовиті й добрі люди, які живуть тут і творять історію цієї частинки нашої громади та держави, де кожен відчуває себе частиною великої родини, де спільні здобутки складаються з щоденної праці, умінь і талантів жителів», - підкреслив Сергій Книжников.

 На свято завітали і гості, зокрема,  заступник голови Вишгородської районної держадміністрації Тетяна Волотовська, заступник голови Вишгородської районної ради Олександр Ростовцев. Гостей зустрічали запашним короваєм. Вони вручили подяку від Вишгородської райдержадміністрації та Вишгородської районної ради старості Новосілок Світлані Григорій Корінь

Різноманітна  святкова програма Дня села Новосілки програма могла задовольнити навіть найвибагливіші уподобання. Зокрема, всі охочі могли подивитися святковий концерт, підготовлений місцевим будинком культури. На діток чекали аніматори, та розпис фарбами по обличчю. Також охочі мали змогу придбати на згадку про свято вибори місцевих умільців, це і в'язані м'які іграшки і букетики з мила від місцевих майстринь Марини Щербини та Наталі Тригуб.

«Свято було наповнене щирими посмішками дітей, оплесками, співами і танцями, які подарували вокальний колектив "Новосілочка", старша і молодша група хореографічного колективу "Фантазія", дитячий вокальний колектив "Струмочок", аматорський вокальний колектив "Золоте Перевесло"» - поділились святковим настроєм у Вишгородській районній держадміністрації.

Після концерту на місцевих мешканців та гостей чекали смачна юшка та плов.

Щиро дякуємо за допомогу в організації свята старості Новосілок Світлані Корінь, нашим дівчатам з фінансового відділу, які долучилися до організації свята. Також обласному депутату Андрій Пещеріну та родині Сатарових, завдяки яким відбулося смачне частування. Святкування пройшло гарно і весело. Приємні емоції цього дня залишаться з жителями Новосілок надовго!   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь