Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивне свято у Нижчій Дубечні

Дата: 14.09.2021 14:26
Кількість переглядів: 792

Фото без описуМинулої неділі у Нижчій Дубечні під час святкуванням храмового свята села, відбулися цікаві родинні змагання «Спортивна родина - гордість громади» приурочені до Дня фізичної культури і спорту.

Вісім родин (мама, тато та дитина) із різних населених пунктів Пірнівської громади змагалися між собою у спритності та кмітливості, беручи участь у спортивних конкурсах. Це були і пересування на лижах по синтетичній траві, і перетягування каната, і передавання м’яча верхом та низом та багато інших. Найкумеднішим виявився конкурс зі стрибків у мішках всієї родини. Учасники свята емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок.

Чудовий настрій, спортивний азарт, товариські стосунки, дитячі посмішки, приємна фізична активність і надзвичайно позитивна атмосфера панувала під час спортивного заходу. Після його завершення було оголошено підсумки свята та нагороджено не лише переможців, а й усіх учасників змагань.

Серед сімейних пар перемогу здобула сім’я Березинець із Пірнового, друге місце посіла родина Прус із Вищої Дубечні, а третє – сім’я Ковтун, також із Вищої Дубечні. Кубки та медалі переможцям вручила секретар Пірнівської сільської ради Юлія Головач.

Організували та провели спортивне свято працівники сектору культури, спорту, туризму та комунікацій Пірнівської сільської ради, керівник сектору Микола Горовий та провідний спеціаліст Оксана Лапун. До проведення заходу долучився і Вищедубечанський староста Владислав Бендик.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь