Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ на проведення конкурсу визначення аптечних установ та стоматологічних закладів Пірнівською сільською радою

Дата: 03.09.2021 21:21
Кількість переглядів: 375

Фото без опису      Відповідно до рішення сесії Пірнівської сільської ради від 16.08.2021 року № 435-12-VIII «Про пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», розпочинається конкурс відповідно до порядку з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медичне обслуговування громадян які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофі.

Перелік документів, необхідних для подання претендентами для участі в конкурсі:

- Заява на участь в конкурсі;

- Згода на обробку персональних даних (для претендента для участі в конкурсі, який є фізичною особою – підприємцем);

- Копія ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами;

- Відомості про зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

- Відомості про мережу та функціонування аптечних установ на території Пірнівської сільської територіальної громади або суміжних громад;

- Відомості щодо дотримання постанов Кабінету Міністрів України від 17.10.2008р. № 955 «Про заходи стабілізації цін на лікарські засоби», від 25.03.2009р. № 333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення».

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі:

1. Наявність відповідної ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, наявність відповідної ліцензії на медичну практику стоматологічних працівників, а також стоматологічним закладам, незалежно від форми власності, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

2. Наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення.

3. Наявність мережі та функціонування аптечних установ та стоматологічних закладів на території Пірнівської територіальної громади та/або суміжних громад.

4. Встановлення вартості лікарських засобів (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів і прекурсорів) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2008р. № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби) та від 25.03.2009р. № 333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення» та інших нормативно-правових актів.

      Документи та пропозиції для участі в конкурсі можна подати протягом 20 календарних днів з дати опублікування оголошення за адресою: вул. Спортивна, 1, с. Пірнове, Вишгородський р-н., Київська обл. Контактний телефон (045 96) 48-339


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь