Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося святкування Дня села Лебедівка.

Дата: 11.08.2021 18:12
Кількість переглядів: 1944

Фото без описуКожен населений пункт Пірнівської громади має свою історію, видатних та працьовитих мешканців, а у мешканців Лебедівки гарною традицією стало збиратись в першу суботу серпня для святкування Дня села. Цього року, святкування Дня села Лебедівка вібувалось 7 серпня, а після такої довгої перерви в зв’язку з карантинними обмеженнями, настій був особливо радісний.

З вітальним словом до жителів Лебедівки звернувся голова Пірнівської громади Сергій Книжников, який привітав присутніх зі святом, розповів чим сьогодні живе село та громада, які позитивні зміни відбулись за останній рік, побажав селу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту.

Із теплими словами привітань до жителів Лебедівки звернулися обласні депутати Андрій Пещерін та Хвича Мепарішвілі, депутат Вишгородської районної ради Святослав Морозов.

Також гостей свята вітали місцеві депутати - Олександр Тишковець, Буяло Сергій, Кисіль Владислав, Король Андрій та Владислав Кисіль - сільський староста Лебедівки, які взяли на себе велику частину організації свята. Завдяки вашій допомозі, підтримці та старанням - свято вдалось на славу.

Лебедівка славиться своїми вокалістами, то ж концертна програма свята була наповнена виступами місцевих зірок: колектив «Лебідоньки» керівник Гриценко Ольга Марківна, дует Галина та Катерина Могильні, вокалісти: Гур’янова Аліна, Зайченко Юлія, Іскра Вероніка, Іскра Юлія, Тишковець Ольга. До концертної програми з своїми вітаннями та яскравими виступами також долучились народний аматорський хор "Деснянські зорі», танцюристи Шеншецька Каміла та Клименко Карина. Ведучі свята Дмитренко Анастасія та Чигрин Тетяна підтримували святковий настрій впродовж всього концерту.

Розваги тривали цілий день, а для найменших жителів Лебедівки встановили атракціони, запросили аніматорів, провели спортивні ігри та розваги. За своєрідним козацьким столом, односельчан та гостей свята, частували фірмовою стравою Лебедівки - рибною юшкою. Сім’я Микола та Людмили Марченків,  із щирою душею приготували Лебедівську юшку за своїм особистим рецептом, обов'язковими секретними інгредієнтами якого є любов та повага до гостей свята. Окрема подяка Миколі Шинкаренку та Асоціації рибалок - промисловиків за підтримання смачної традиції.

Дякуємо всім, хто відвідав Лебедівку цього сонячного дня, позитивні емоції і радість переповнювали кожного. Тож,  нехай процвітає село Лебедівка, така яскрава та мальовнича частинка нашої громади.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь