Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівцями Вишгородської районної філії Київського обласного центру зайнятості проведено прийом громадян та роботодавців Пірнівської громади з питань працевлаштування та підбору персоналу.

Дата: 23.07.2021 11:23
Кількість переглядів: 1838

Фото без описуУ зв’язку з останніми реформами в системі організації роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, виникла термінова потреба покращити доступність послуг центрів зайнятості для жителів новостворених територіальних громад. Вишгородська районна філія Київського обласного центру зайнятості активно співпрацює з територіальними громадами: керівництво та фахівці філій систематично виїжджають  громади з метою презентації послуг служби зайнятості та надання консультацій місцевому населенню. 

Так, 21 липня 2021 року провідні фахівці з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Вишгородської районної філії КОЦЗ Тетяна Середа та Юлія Кивгило відвідали Пірнівську сільську раду. 

Громадян, які прийшли до них на консультацію, було проінформовано про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, зокрема про порядок реєстрації безробітних, умови участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання, можливості електронних сервісів тощо.

Роботодавців було проінформовано про елетронну подачу звітів 3-ПН, створення ектронних кабінетів на сайті Державної служби зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь