Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 липня під головуванням сільського голови Сергія Книжникова відбулося засідання десятої сесії Пірнівської сільської ради VIII скликання.

Дата: 16.07.2021 18:23
Кількість переглядів: 493

Фото без описуВідбулося засідання десятої сесії Пірнівської сільської ради VIII скликання.

14 липня під головуванням сільського голови Сергія Книжникова відбулося засідання десятої сесії Пірнівської сільської ради VIII скликання. У ході засідання було розглянуто 178 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на засіданнях постійних комісій Пірнівської сільської ради.

У роботі ради взяли участь 18 депутатів, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради, начальники управлінь, відділів сільської ради, керівники закладів освіти.

Одними з основних питань засідання сесії були проекти рішень щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Пірнівської сільської ради. Зокрема депутати прийняли рішення про встановлення ставок земельного податку, про надання пільг зі сплати земельного податку, про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів, про встановлення єдиного податку, про встановлення транспортного податку та про встановлення туристичного збору на території Пірнівської сільської територіальної громади.

Упродовж пленарного засідання сесії депутати затвердили внесення змін до рішення сесії Пірнівської сільської ради від 24.12.2020 року № 54-03-VІІІ «Про бюджет Пірнівської сільської територіальної громади на 2021 рік», а також про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пірнівської сільської ради на 2021 рік, Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Пірнівської сільської територіальної громади на 2021 рік», Програми надання матеріально-технічної допомоги 10-державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Київській  області на 2021-2025 роки, Програми підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської районної ради на 2021 рік, Комплексної Програми розвитку освіти Пірнівської сільської територіальної громади на 2021 рік, Програми благоустрою території Пірнівської сільської ради на 2021 рік».

З метою приведення у відповідність до вимог законодавства типів і назв закладів освіти Пірнівської сільської ради депутати погодили зміну назв закладів освіти та затвердили нові редакції статутів Вищедубечанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області, Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області, Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області.

Також, під час засідання відбулось представлення керівників закладів освіти, що призначені на посаду за результатами проведеного конкурсу - Ірину Шурубуру керівника Жукинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Пірнівської сільської ради та Наталію Бондаренко керівника Вищедубечанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Пірнівської сільської ради.

Під час засідання депутати ухвалили низку земельних та інших важливих для життєдіяльності Пірнівської громади рішень, засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь