Пірнівська сільська рада
Київська область, Вишгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Пірнівській громаді відбулось відзначення Дня медичного працівника.

Дата: 22.06.2021 16:43
Кількість переглядів: 2491

19 червня Пірнівська громада вітала з професійним святом працівників медичної сфери.

У третю неділю червня Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини.

На святі зібралися представники медичної сфери з усіх сіл нашої громади. Після об’єднання мережа закладів охорони здоров’я Пірнівської громади складається з 9 об’єктів: 4 амбулаторії загальної практики сімейної медицини та 5 фельдшерсько-акушерських пунктів. Особливими гостями свята стали пенсіонери медичної справи, професіонали, що все своє життя турбувались про здоров’я мешканців пірнівщини. 

Концертна програма була насиченою, медичних працівників вітали своїми виступами, колектив балетної групи академічного ансамблю пісні і танцю державної прикордонної служби України, етногурт «Дивина» та хоровий колектив «Деснянські зорі», вокалістки Олександра Македон та Христина Хлонь.

З вітальним словом до медичних працівників звернулися голова Пірнівської громади Сергій Книжников та депутат Київської обласної ради Андрій Пещерін, щиро подякувавши за професійність, терпіння, чуйність, доброту та увагу до людей, особливо в нелегкі часи, коли на плечі медичних працівників ліг тягар боротьби із COVID-19.

Особливо зворушливим моментом заходу став перегляд відео презентацій, гості заходу побачили фото своїх колег минулих десятиліть та робочі будні теперішніх медиків. Свято було наповнено спогадами та новими враженнями.

Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро та увага, даровані людям. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь